• facebook
  • youtube
  • linkedin
  • instagram
  • twitter
  • WT-22
  • QD-2.1
  • qdwt-3.4

WINTOP|Pamimpin TOP DI
MANUFAKTUR TEnun LOOMS

naha milih urang

WINTOP geus progressively jadi produsén ngarah di dunya téknologi anyaman tékstil, nyadiakeun looms anyaman profésional pikeun industri fabrics tékstil sakuliah dunya sanggeus joint venture jeung Italia dina 2015 sarta ngadopsi standar Éropa pikeun Perbaikan jeung Spésialisasi produksi jeung misi pikeun "nyieun brand dunya, jasa. konsumén di sakuliah dunya".Urang ngalayanan pasar global jeung mesin luar biasa pikeun speed tinggi cai jet loom, speed tinggi hawa jet loom, buludru looms jsb Produk utamana dijual ka India, Pakistan, Vietnam, Indonesia, Turki, Uzbékistan, Brazil jeung nagara séjén.Aya pusat jasa penjualan sareng saatos penjualan di India sareng Indonesia.

Maca deui

WINTOP|SPECIALIZED ADVANCED
TEKNOLOGI JAMINAN

  • PROFIL

    PROFIL

  • YOUTUBE

    YOUTUBE

  • SERTIFIKASI

    SERTIFIKASI

  • GALERI

    GALERI

  • BROSUR

    BROSUR

  • HADIR GLOBAL

    HADIR GLOBAL

pausahaan warta

  • 25/07/22

    Fokus pangwangunan kualitas luhur: luhur-e...

    Dina 8 Juli, Konférénsi Élmu sareng Téknologi Kimia Kimia (Taihe New Material 2022) sareng publisitas sareng palaksanaan Pendapat Pitunjuk ngeunaan Pangembangan Kualitas Tinggi Industri Serat Kimia ...
    maca deui
  • 24/06/22

    [Pameran Gabungan Mesin Tekstil] Boos...

    Pameran Mesin Tekstil Internasional Cina 2022 & ITMA Asia, anu bakal dilaksanakeun ti 20 dugi ka 24 Nopémber 2022 di Pusat Konvénsi sareng Pameran Nasional (Shanghai), bakal janten anu paling profésional, mo...
    maca deui
  • 24/06/22

    Pola anyar bentuk anyar Shandong

    The "siklus ganda" pola ngembangkeun ogé deeply mangaruhan trend ngembangkeun industri mesin tékstil.Sacara internal, industri tékstil kedah nanggung tanggung jawab sosialna sareng ...
    maca deui

mikir pikeun waktos Anjeun